QR kod generator na srpskom - potpuno besplatno

Izaberite željeni tip QR koda, popunite podatke i generišite svoj QR kod potpuno besplatno.

QR kodovi su postali sjajan način da unapredite svoje poslovanje, povećate produktivnost ili jednostavno olakšate deljenje podataka. Uz QR kod generator omogućavamo vam da brzo i jednostavno napravite sopstvene QR kodove koji vam pružaju mogućnost da prenesete informacije koje želite na jednostavan i efikasan način.

Tekst

E-mail

Lokacija

Search an address or drag the marker to adjust the position and get the coordinates

Telefon

SMS

WhatsApp

Skype

Zoom

WI-FI

V-card

Događaj

Dodajte svoj logo ili žig
Neispravna fotografija

Šta je QR kod generator? 

Dobijanje informacija sa lakoćom nikada nije bilo važnije nego danas, a naš QR kod generator je alat koji vam omogućava da kreirate prilagođene QR kodove za različite namene. QR kodovi su kvadratni bar-kodovi koji mogu sadržati različite vrste informacija.  Pomoću našeg QR kod generatora možete kreirati vezu pomoću koje se dolazi do URL adrese, kontakt informacija, e-mail-a, broja telefona, tekstualne poruke, Wi-Fi mreže, v-card-a, događaja, kontakta na nekoj od aplikacija za dopisivanje i video pozive ili lokacije koju odaberete.  Koristeći naš jednostavan interfejs, možete kreirati QR kodove za sve ove svrhe i prilagoditi ih prema svojim potrebama.

Kako napraviti QR kod? 

Generisanje QR koda na našoj stranici je jednostavno i brzo Evo koraka koje treba da pratite: 
  1. Odaberite vrstu informacija koje želite da kod sadrži: Prvo odaberite vrstu informacija koje želite da sadrži vaš QR kod. Da li su to URL adresa, kontakt informacije, tekstualna poruka ili nešto drugo?
  2. Unesite informacije: Nakon što ste odabrali vrstu informacija, unesite odgovarajuće podatke u odgovarajuća polja. Na primer, ako želite da generišete QR kod za URL adresu (link), unesite željeni URL u odgovarajuće polje.
  3. Prilagodite QR kod: Sada je vreme da prilagodite izgled QR koda. Možete odabrati boje, dizajn, dodati logotip, ikonicu ili okvir kako biste ga učinili jedinstvenim i prepoznatljivim.
  4. Generišite QR kod: Kliknite na zeleno dugme "Sačuvajte" i vaš QR kod će biti stvoren u trenu! Možete ga preuzeti u različitim formatima, kao što su PNG, PDF ili SVG, te ga koristiti na štampanim materijalima, nalepnicama, letcima ili digitalnim platformama.
  5. Napravite QR kod danas i poboljšajte način na koji delite informacije sa svojim korisnicima, kupcima ili pubikom! Naš generator QR koda je brz, jednostavan za korišćenje i besplatan.

Skeniranje QR koda - kako se koristi QR kod? 

Nakon što ste napravili vaš jedinstveni QR kod, on se može veoma veoma lako skenirati i koristiti Za skeniranje QR koda potreban je pametni telefon sa kamerom i odgovarajućom aplikacijom za skeniranje QR koda. Otvorite aplikaciju, usmerite kameru ka QR kodu i sačekajte trenutak. Aplikacija će automatski prepoznati QR kod i prikazati informacije koje sadrži.

Zašto je koristan? 

Skeniranje QR koda može pružiti svima različite mogućnosti i koristi.  Ukoliko ste vlasnik preduzeća, možete koristiti QR kodove da biste olakšali kupcima pristup informacijama o proizvodima, popustima ili kontakt podacima. Restorani mogu koristiti QR kod za brzo prikazivanje jelovnika ili za online narudžbine. Takođe, QR kodovi se često koriste u marketinške svrhe, kao deo promotivnih materijala ili kampanja. Skeniranje QR koda postaje sve popularnije i sve više ljudi prepoznaje njegovu vrednost i praktičnost. Bilo da ste na putu, u prodavnici ili na sastanku, skeniranje QR koda omogućava vam da brzo pristupite informacijama koje su vam potrebne. Naš QR kod generator vam zato može pomoći da lako kreirate QR kodove, nakon čega njihovo skeniranje pruža mogućnost da svako ko ima vaš kod jednostavno pristupi informacijama.  Iskoristite ovu moćnu tehnologiju već danas i unapredite način na koji komunicirate i delite informacije sa svetom oko sebe!

Vratite se nazad na početnu stranu


QR kod generator besplatno | Kako napraviti QR kod? | Finolog © 2024